PR predstavljanje proizvoda i usluga

Naša usluga PR proizvoda i usluge temelji se na informativnoj, točnoj i kvalitetnoj informaciji namijenjenoj krajnjem potrošaču. Proizvod ili uslugu predstavljamo javnosti na najprofesionalniji način poštujući pravila struke.

Kvalitetni partnerski poslovni odnosi s medijima preduvjet su dobre medijske prisutnosti i imaju važnu ulogu u kvalitetnom i kontinuiranom informiranju javnosti.

Profesionalno i na adekvatan način javnosti predstavljen proizvod ili usluga daju kredibilitet poduzeću čime se stvara povjerenje kupaca. Komuniciranje s medijima tako da se stvara pozitivan imidž proizvoda ili usluge kao krajnji cilj ima podršku njihovoj prodaji.

Uspješno smo realizirali niz PR aktivnosti te posjedujemo iskustvo u segmentima tržišta kao što su moda, kozmetika, zdravlje i ljepota, uređenje interijera te tehnička oprema. Time garantiramo kvalitetnu uslugu, dok njegovanjem dugogodišnjih odličnih kontakata s medijima, osiguravamo kvalitetan PR proizvoda i usluga u svrhu jačanja reputacije i prepoznatljivosti te prezentaciju istih ciljanoj javnosti.