PR usluge i odnosi s javnošću

Za postizanje rezultata koristimo ciljane alate kojima kreiramo uspješne priče.
Njima postižemo prepoznatljivost naših klijenata na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Predanost projektu, poznavanje brenda, profesionalnost i originalnost, kreativnost te transparentnost - svakom projektu pristupamo fokusirano i s jasno definiranim ciljevima.
Stoga našim klijentima nudimo usluge iz područja odnosa s javnošću i PR-a te event managementa.

PR i odnosi s javnošću

Odnosi s javnošću i PR su u posljednjih desetak godina postali iznimno važni za svaku organizaciju ili tvrtku koji o sebi i svom poslu razmišlja moderno, racionalno i odgovorno. Planirani i proaktivno vođeni odnosi s javnošću temelj su ugleda pojedinca ili tvrtke, pa tako i nezaobilazan element uspješnog poslovanja.

Saznajte više

Organizacija komercijalnih PR evenata

Komercijalni PR eventi su vrlo efikasan način lansiranja i upoznavanja javnosti s novim proizvodima i uslugama, prodajnim mjestom ili novim inicijativama poduzeća.

Saznajte više

Organizacija korporativnih PR evenata

PR agencija Light Komunikacije u potpunosti brine za sve estetske, funkcionalne i tehničke komponente korporativnog eventa ili bilo kojeg drugog događanja kako bi klijenti mogli zaista uživati ili se posvetiti prezentacijskom dijelu događaja. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i niz uspješno realiziranih korporativnih eventa i događanja za velike kompanije, ali i male tvrtke.

Saznajte više

PR predstavljanje proizvoda i usluga

Naša usluga PR proizvoda i usluge temelji se na informativnoj, točnoj i kvalitetnoj informaciji namijenjenoj krajnjem potrošaču. Proizvod ili uslugu predstavljamo javnosti na najprofesionalniji način poštujući pravila struke.

Saznajte više

Organizacija press konferencija

Press konferencija važan je način komuniciranja tvrtke s predstavnicima medija. Dobro osmišljena te profesionalno pripremljena i organizirana press konferencija je snažan alat u cjelovitoj strategiji odnosa s javnošću.

Saznajte više

Organizacija stručnih predavanja

Kako bi poduzeće uspješno funkcioniralo, potrebno je efikasno komunicirati i sa stručnim javnostima. Stručna predavanja su stoga jedan od najboljih elemenata za kvalitetnu komunikaciju s javnosti.

Saznajte više

Web dizajn i SEO optimizacija

Osim tradicionalnim tehnikama odnosa s javnošću i PR-a, bavimo se i web dizajnom i SEO optimizacijom. Naš će tim tako za vas izraditi modernu i profesionalnu web stranicu te je optimizirati kako bi upisom određenih ključnih riječi bila visoko rangirana u rezultatima pretraživanja.

Saznajte više

Community management i social media marketing

Uz vođenje web stranice, našim klijentima nudimo mogućnost stvaranja i vođenja stranica na popularnim društvenim mrežama.

Saznajte više

Izrada letaka i časopisa

Iako je danas tehnologija nadmašila platforme koje se baziraju na papiru, mnogi i dalje više vole listanje papira od skrolanja web stranica ili stranica na društvenim mrežama. Zato našim klijentima pružamo uslugu kompletne pripreme i izrade tiskanih materijala kao što su manji letci, ali i časopisi raznih formata.

Saznajte više

Organizacija konferencija i putovanja

Naša najnovija usluga uključuje organizaciju konferencija i putovanja za naše klijente. Bilo da se radi o putovanjima za njihove djelatnike ili poslovne partnere pa čak i za novinare koji posjećuju neku udaljenu lokaciju od mjesta sjedište klijenta.

Saznajte više